Saint Martin

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Saint Martin

Некретнина на продају у Саинт Мартин

Саинт Мартин је део северних острва на отокима у Карипском мору. Укључује две одвојене земље, подељене између сјеверног француског дела, звани Свети Мартин, и јужног холандског дела, Синт Марти.

С недавним бумом некретнина, могућности инвестирања у некретнине у Саинт Мартин-у никада нису биле боље. Постоји врло мало рестрикција када желите да инвестирате.

Можете купити некретнине за продају у Саинт Мартин у своје име или у име компаније. Лични или пословни рачуни могу се отворити код локалних банака. Све у свему, процес куповине некретнина у Саинт Мартину је прилично једноставан.

Француско тржиште некретнина у Саинт Мартин-у је нешто другачије од холандске стране острва. На француском Саинт Мартину, трансакције некретнинама увек управља бележник који је одговоран за припрему завршног акта и прибављање свих релевантних истраживања о имовини.

Највећа разлика на холандској страни је да на француској страни има годишњих пореза на имовину, годишњих туристичких такси и значајних пореза на капиталне добитке. Тржиште некретнина у Саинт Мартину има много интересантних могућности за продају у Светом Мартину.

Област испуњена некретнинама за продају у Саинт Мартин-у је престижна област Оистер Понд на плажи Давн, живописном подручју на карипском острву Свети Мартин. Фантастични поглед на Атлантски океан и сусједни Карибски оток Св. Бартхс су јака тачка овог острва према плази. Због јединствене локације, окружен је лагуном на сјеверу и океаном с прекрасном бијелом пјешчаном плажом на југу.

Ако је ваш сан да се опустите у свом стану, некретнини или вили на острву, ако желите купити некретнину за продају у Саинт Мартин-у нудимо комплетну претрагу острва на сваки буџет и начин живота. Наш циљ је да пружимо највиши квалитет услуга док се бавимо савршеном имовином за продају или изнајмљивање.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 39897

Prodaja Грађевинско земљиште, Saint Martin, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

36,524,665.00RSD
Prodaja
Грађевинско земљиште

2125 m²
ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ ЗГРАДА од 2125 м² 100 МЛ ОД ПЛАЖЕ, У БЛИЗИНИ ТРГОВИНА ДИРЕКТНА ПРОДАЈА БЕЗ АГЕНЦИЈЕ.
Cod. 2317

Prodaja Пољопривредно земљиште, Saint Martin, saint-martin, Saint Martin, Riberiao da ILha

51,841,460.00RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

95000 m²
ПРОДАЈА: ЗЕМЉИШТЕ
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB